Keukens en renovatie

VAES INTERIEURWERKEN is al jaren gespecialiseerd in TOTAALRENOVATIES  VAN KEUKENS, maar wij hebben ook een ruime ervaring opgebouwd in KEUKENS VOOR NIEUWBOUW PROJECTEN

Waarom kiezen voor een keuken van Vaes interieurwerken?

Bij ons kan je terecht voor zowel een budgetvriendelijke maatkeuken als voor een keuken op maat met alle luxe.  Wij bij VAES INTERIEURWERKEN luisteren graag naar uw wensen en mogelijkheden.

VAES INTERIEURWERKEN is een klein bedrijf waarbij de klant centraal staat, en het persoonlijk contact met onze klant, vanaf het eerste contact tot uitvoering van de werken, steeds verloopt met Sophie en Stijn de zaakvoeders van Vaes interieurwerken.  

Jou keuken word dan ook volledig op maat gemaakt in onze eigen atelier, door een sterk team van vakmensen!

Want bij VAES INTERIEURWERKEN staat EEN NIEUWE KEUKEN voor een vakkundige uitvoering van de werken met oog voor detail, waar we de nadruk leggen op duurzaamheid, gebruiksgemak, en kwaliteit, zo werken wij uitsluitend met kwalitatieve materialen voor jarenlang plezier van uw droomkeuken!

KOKEN IS THUISKOMEN IN HET HART VAN JE WONING!

Een keuken is het hart van de woning, het is ook steeds een beetje thuiskomen, gezellig ontbijt met het gezin, genieten van een heerlijk kopje koffie, samen koken en een heerlijke maaltijd op tafel toveren... daarom bieden wij bij VAES INTERIEURWERKEN graag een aanbod aan voor ieders stijl, budget en levenswijze.


keuken op maatEEN KEUKEN VAN VAES INTERIEURWERKEN

 DAT IS KIEZEN VOOR KWALITEIT!


EEN KEUKEN VAN VAES INTERIEURWERKEN, DAT IS KIEZEN VOOR KWALITEIT!

Vaes interieurwerken werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen, om jou droomkeuken te realiseren!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x