Renovatie

Ben je op zoek een renovatiebedrijf werkzaam, 

in de buurt van Itegem ?

RENOVEREN, dan ben je bij VAES INTERIEURWERKEN op het juiste adres !

renovatiewerken

Vaes interieurwerken helpt jullie graag verder, met jullie renovatieplannen, je kan zowel bij ons terecht voor al uw interieur en uitbreidingswerken in de ruime omgeving rond Itegem.

RENOVATIE door echte VAKMENSEN

Met een sterk team van vakmensen, werken we samen, om jou renovatieproject op een professionele manier af te werken, zo werken wij samen met en vaste loodgieter, electricien, enz.... want alleen zo, bent u zeker, dat uw renovatieplannen, met de juiste zorg en kennis zijn uitgevoerd. Ook zijn onze verbouwingswerken op elkaar afgestemd, zodat je niet met nodeloze wachttijden, tussen de verschillende renovatiewerken zit.


Vaes interieurwerken de finishing touch bij jou verbouwingen!

Vaes interieurwerken  is dan ook gespecialeerd, in algemene interieurafwerking in de ruime omgeving rond Itegem, waardoor wij de ideale speler op de markt zijn voor al uw renovatieplannen, vandaar nemen wij van Vaes interieurwerken, de gyprocwerken van wanden en plafonds tijdens uw renovatie voor onze rekening, isolatiewerken, valse plafonds, afkastingen van technische leidingen, plaatsen van binnendeuren, parket, laminaat, plinten, ...   Aangezien wij over onze eigen productieatelier beschikken, maken wij dan ook al uw kasten op maat, keukens, inbouwkasten, badkamermeubels, TV meubels, dressings, ingemaakte slaapkamers, haardmeubels.  

verbouwingen stap voor stap door vaes interieurwerken

verbouwingen stap voor stap door Vaes interieurwerken

Kortom wij bij Vaes interieurwerken zorgen voor de finishing touch van jou interieur, bij jou renovatieproject !

Voor en na keukenrenovatie door Vaes interieurwerken

 voor en na keukenrenonovatie door Vaes interieurwerkenVoor welke renovatie projecten kan je bij ons terecht?VAES INTERIEURWERKEN is al jaren gespecialiseerd in TOTAALRENOVATIES VAN KEUKENS, maar wij hebben ook een ruime ervaring opgebouwd in KEUKENS VOOR NIEUWBOUW PROJECTEN

Waarom kiezen voor een keuken van Vaes interieurwerken?

Bij ons kan je terecht voor zowel een budgetvriendelijke maatkeuken als voor een keuken op maat met alle luxe.  Wij bij VAES INTERIEURWERKEN luisteren graag naar uw wensen en mogelijkheden.

VAES INTERIEURWERKEN is een klein bedrijf waarbij de klant centraal staat, en het persoonlijk contact met onze klant, vanaf het eerste contact tot uitvoering van de werken, steeds verloopt met Sophie en Stijn de zaakvoeders van Vaes interieurwerken.  

Jou keuken word dan ook volledig op maat gemaakt in onze eigen atelier, door een sterk team van vakmensen!

Want bij VAES INTERIEURWERKEN staat EEN NIEUWE KEUKEN voor een vakkundige uitvoering van de werken met oog voor detail, waar we de nadruk leggen op duurzaamheid, gebruiksgemak, en kwaliteit, zo werken wij uitsluitend met kwalitatieve materialen voor jarenlang plezier van uw droomkeuken!


KOKEN IS THUISKOMEN IN HET HART VAN JE WONING!

Een keuken is het hart van de woning, het is ook steeds een beetje thuiskomen, gezellig ontbijt met het gezin, genieten van een heerlijk kopje koffie, samen koken en een heerlijke maaltijd op tafel toveren... daarom bieden wij bij VAES INTERIEURWERKEN graag een aanbod aan voor ieders stijl, budget en levenswijze.EEN KEUKEN VAN VAES INTERIEURWERKEN

 DAT IS KIEZEN VOOR KWALITEIT!


EEN KEUKEN VAN VAES INTERIEURWERKEN, DAT IS KIEZEN VOOR KWALITEIT!

Vaes interieurwerken werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen, om jou droomkeuken te realiseren!Bij VAES INTERIEURWERKEN kan je terecht voor al maatkasten of keuken in bouwpakket, maar ook voor al uw zaag en cnc werk helpen we jullie graag verder...

Kasten in bouwpakket gemaakt door vakmanschap, voor de professionele doe - het zelver of zelfplaatser

VAES INTERIEURWERKEN is al jaren gespecialiseerd, in het maken van alle soorten maatkasten, graag realiseren wij jou maatkast in een bouwpakket voor de professionele doe- het zelver of zelfplaatser in de ruime omgeving rond Itegem! 

Voor welke kast in bouwpakket kan je bij ons terecht?

keukens in bouwpakket

 • woonkamerkast in bouwpakket

 • TV meubels op maat in bouwpakket

 • slaapkamerkast op maat in bouwpakket

 • vestairekast op maat in bouwpakket

 • opbergkasten op maat in bouwpakket

 • kast onder een trap op maat in bouwpakket

 • bureaukasten op maat in bouwpakket

 • badkamermeubel op maat in bouwpakket

 • dressingkast op maat in bouwpakket

 • ....

kortom voor elke kast in bouwpakket kan je bij ons terecht.


Ben je zelf een schrijnwerker van beroep maar beschik je niet over alle machines om jouw kasten op maat, voor jou klanten te realiseren.  Of ben je zelf een handige harry en wil je jou kasten op maat zelf plaatsen, ook hier helpt Vaes interieurwerken, jullie graag mee verder, om jullie kast in bouwpakket te produceren.

Heb je een project?

Heb je een project voor een kast in bouwpakket?  Hoe gaan we te werk:

 1. Vul ons contactformulier in en we nemen contact op om samen met jullie een afspraak in te plannen.

 2. Kom bij ons langs in de atelier en breng alle maten van jou kasten mee.

 3. Samen bespreken we ook de indeling, het materiaal en maken zo een offerte op voor jou kast in bouwpakket.

 4. Hebben we een deal?  Dan spreken we nog een laatste keer af om jou zaaglijst en uitvoeringsplan in detail te overlopen.

 5. We bestellen voor jullie kast in bouwpakket het nodige materiaal, van zodra alles voorradig is starten we de productie.

 6. Van zodra jou kast in bouwpakket klaar is nemen we contact op met jou, om jou bouwpakket op te halen.

 7. Je kan van start gaan om jou kast te plaatsen.


Laden in jou kast in bouwpakket

Er zijn verschillende type van laden die mogelijk zijn:
- BINNENLADEN: Hierbij heb je toch het comfort van een lade zonder het uiterlijk van je kast in bouwpakket aan te pakken.

- KLASSIEKE LADE MET GREEPJE: Met de klassieke lade met greepje gaat jou kast in bouwpakket extra uitstraling krijgen.  En de stijl van jou kast extra naar voren brengen.

- GREEPLOOS TIP-ON: Wil je een strakke kast, maar met het comfort van een klassieke lade, dan is de greeploze tip-on lade, helemaal wat je zoekt.


Kwaliteit leveren is voor Vaes interieurwerken zeer belangrijk, daarom werken wij voor onze lades in onze kasten in bouwpakket, uitsluitend met BLUM antaro tandembox.
Onze laden zijn al reeds voorgemonteerd in ons atelier, zo heb je bij plaatsing van jou kast in bouwpakket alleen maar de geleiders te schroeven.Onze lades zijn dan ook allemaal uitgerust met een geruisloze sluiting van blum blumotion, zodat jou lade, in jou kast in bouwpakket steeds zachtjes sluit.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x